Ravintotulkki omaan käyttöön

Nutri-Flow -ravintotulkki määräaikaiseen käyttöön

Nutri-Flow -ravintotulkki® kertoo sinulle mitä ravintoaineita saat liikaa ja mitä liian vähän. Nutri-Flow -ravintotulkki® jatkaa siitä, mihin muut ravintolaskentaohjelmat jäävät: saat yksilölliset ohjeet ruokavaliosi parantamiseen suoraan ruokina ja juomina! Ehdotetut muutokset ovat sopivan pieniä seurattavaksi eikä mitkään ruoat tai juomat ole kiellettyjä. Nutri-Flow -ravintotulkki® huomioi myös allergiasi ja mieltymyksesi.
Nutri-Flow® tarjoaa tietopankin ravitsemuksesta sekä paljon valmiita reseptejä. Voit lisätä myös omia reseptejä.
Voit käyttää Nutri-Flow® -ravintotulkkia sinulle sopivissa tilausjaksoissa. Ravintotulkki ei hukkaa tietojasi vaikka tilausjaksosi päättyisikin. Voit palata käyttäjäksi milloin haluat tilaamalla uuden käyttöjakson.

Nutri-Flow -ravintotulkki® on ravitsemuksen ammattilaisten kehittämä helppokäyttöinen palvelu ruokavalion seuraamiseen, analysoimiseen ja suunnitteluun.

.
Mukana on myös esittelyvideo, jonka välityksellä pääset parhaiten tutustumaan Nutri-Flow® -ravintotulkin monipuolisiin ominaisuuksiin.

Mittaukset ja analysaattorit


Syötä laskuriin oma painosi, haluamasi määrä energiaa kulutettavaksi. Valitse sitten liikuntalaji sekä intensiteetti tai kuormittavuus. Laskuri laskee energian kulutukseen kuluvan ajan.
Painosi: kg
Haluamasi energiankulutus: kcal (= kJ)
Laji:
Intensiteetti:
Suorituksen kesto: min
Tämä laskuri perustuu osan lajien kohdalta kirjallisuudesta saatuihin tietoihin (mm. Ainsworth ym. 1993, 2000), osan kohdalta arvioihin. Huom! Lopputulos on aina arvio.

Nutri-Flow Oy
Villiperäntie 5, 90410 Oulu, FINLAND
Puhelin: 0400-805572