Tasapainoinen ravinto on terveyden peruspilareista tärkein

Nutri-Flow -palvelu

Nutri-Flow -palvelu auttaa ihmisiä pysymään terveenä sekä ennaltaehkäisemään sairauksia ja parantamaan elämän laatua tasapainoisen ravintoarvon avulla. Asiantuntemus on olennainen osa ratkaisua. Yksilölliset vaatimukset ovat hyvin keskeisiä. Hyvä ratkaisu voidaan toteuttaa erittäin monella ruokavaliolla, mutta varsinainen haaste on varmistaa ruokavalion tasapainoinen ravintoainetiheys.
Laaja sääntökanta, erilaiset ravintoainekoostumukset ja yksilölliset vaatimukset tuottavat monitahoisen tehtävän, jonka valtava hakuavaruus vaatii laskennallisia menetelmiä.
Reseptit auttavat ateriapäiväkirjan täyttämisessä etenkin joukkoruokailuiden osalta. Mittaukset kehonkoostumuksesta, unen laadusta ja aktiivisuudesta tuovat mukaan objektiivisen seurannan. Liikunta otetaan huomioon laskennassa ja palautuminen kertoo omalta osaltaan ravitemuksen vaikutuksista,
Sumeaa logiikkaa ja geneettisiä algoritmeja käyttävä ravintolaskenta:
  • huomioi ravitsemuksen kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti,
  • antaa tietoa ruoan ravintoarvosta, eli suojaravintoaineiden suhteesta kaloreihin ja
  • tuottaa henkilökohtaiset ohjeet ruokina ja juomina sekä analysoi ateriarytmin.

Katso lisää: ja .
Ravintoaineista saadaan kuvaus sekä puute- ja liikasaantitiedot. Palvelu voidaan mukauttaa kaikkiin ruokavalioihin ja sisältää ravintoarvoltaan hyviä reseptejä. Palvelu onkehitetty Suomessa Oulun yliopistossa ja Oulun ammattikorkeakoulussa yhdessä ravitsemusterapeuttien kanssa.

Nutri-Flow -ravintotulkki®, Nutri-Flow SmartEngine®

Nutri-Flow -ravintotulkki® tuo älykkäitä työkaluja helpottamaan terveellisen ruokavalion noudattamista ja siten ravitsemus- ja ruokasuositusten toteutumista.
Tekninen toteutus
  • Ravintoainetiheys laskennan lähtökohtana painottaa ruokavalion sisältämiä suojaravintoaineita:
  • Laskennallinen älykkyys laskennan toteutustapana mahdollistaa monitahoisen tehtävän tehokkaan ratkaisemisen;
  • Kokonaisvaltainen ruokavalioanalyysi: henkilökohtaisten ravitsemussuositusten laskenta, epätarkkuudet huomioitu laskennassa;
  • Henkilökohtainen suositus ruokina ja juomina huomioi ruokavaliovalinnat ja allergiat;
  • Laskenta käyttää täydennettyä Fineli-koostumustietokantaa;
  • Perustana ovat pohjoismaiset ravitsemussuositukset.
Lisäksi: kalorit, energiaravintoaineet, suojaravintoaineet, muut ravintoaineet – myös 100 kcal kohti, reseptiikka täydellisellä ravintosisällöllä, omat reseptit, ateriasuunnitelma laskettuun suositukseen pohjautuen, laaja ravitsemuksen tietopankki ravintoaineista

Nutri-Flow -ravintotulkki® voidaan liittää erilaisiin palveluihin:

Esittelyvideomme kertoo lisää työkalusta.

Terveystietojen käsittely

Huom! EU:n tietosuoja-asetuksen 9 artiklan mukaan tarvitsemme sinulta luvan syöttämiesi terveystietojen käyttöön Nutri-Flow -ravintotulkin laskentatoiminnoissa. Luvan voit käydä ruksaamassa Henkilötiedot-toiminnossa kirjauduttuasi ohjelmaan. Muista tallentaa valinta sivun alalaidassa ”Tallenna & Sulje” -painikkeella.
Huomaathan, että analyysitoimintojen käyttö edellyttää sinulta luvan terveystietojesi käsittelyyn.

Ohjeita

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tekninen tai sisällöllinen ongelma?

Ongelmatilanteissa saat yhteyden tuotetukeemme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tai käyttämällä Nutri-Flow -ravintotulkin® palautelomaketta.

Salasana unohtunut?

Uuden salasanan voi tilata tuotetuestamme. Huomaathan, että lähetämme uuden salasanan vain tilauksen yhteydessä ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Tuotetuki ei kysy koskaan asiakkaan salasanaa.

Verkkokauppa

Palvelun perustana on Nutri-Flow -ravintotulkki®, jonka voi hankkia käyttöön verkkokaupasta.
Nutri-Flow Oy
Villiperäntie 5, 90410 Oulu, FINLAND
Puhelin: 0400-805572