Syötkö hyvin - voitko hyvin?

Henkilöasiakkaalle

Anna Nutri-Flow -ravintotulkin® opastaa sinut oikealle tielle yksinkertaisen nerokkaalla tavalla – suoraan ruokina ja juomina!
Nutri-Flow -ravintotulkki® yhdistää uusimman ravitsemustiedon huipputeknologiaan. Tämän tuloksena saat helposti noudatettavat ohjeet uuteen ravitsemukseen sinun ehdoillasi!

Nutri-Flow -ravintolaskenta

Nutri-Flow -ravintotulkki® on ravitsemuksen ammattilaisten kehittämä helppokäyttöinen palvelu ruokavalion seuraamiseen, analysoimiseen ja suunnitteluun. Ravintotulkki on käytössä kasvavalla joukolla tyytyväisiä asiakkaita. Palvelu auttaa ihmisiä pysymään terveenä sekä ennaltaehkäisemään sairauksia ja parantamaan elämän laatua tasapainoisen ravintoarvon avulla. Asiantuntemus on olennainen osa ratkaisua. Yksilölliset vaatimukset ovat hyvin keskeisiä. Hyvä ratkaisu voidaan toteuttaa erittäin monella ruokavaliolla, mutta varsinainen haaste on varmistaa ruokavalion tasapainoinen ravintoainetiheys. Laaja sääntökanta, erilaiset ravintoainekoostumukset ja yksilölliset vaatimukset tuottavat monitahoisen tehtävän, jonka valtava hakuavaruus vaatii laskennallisia menetelmiä.
Nutri-Flow -ravintotulkki® jatkaa siitä, mihin muut ravintolaskentaohjelmat jäävät. Se kertoo suoraan ruokina ja juomina, miten voit parantaa ravitsemustasi ja siten myös elämänlaatuasi. Ehdotetut muutokset ovat sopivan pieniä seurattavaksi eikä mitkään ruoat tai juomat ole kiellettyjä.

Nutri-Flow -ravintotulkki® on avain terveelliseen ja tasapainoiseen ruokavalioon.

  • Saat tarkan henkilökohtaisen analyysin ruokavaliostasi ravintoaineiden, vitamiinien ja kivennäisaineiden osalta sekä numeroina että kaavioina, joista näkee suoraan ja helpolla tavalla puutokset ja liikasaannit ruokavaliossasi
  • Nutri-Flow -ravintotulkki® neuvoo sinua syömään omia jo syömiäsi ruokia enemmän tai vähemmän ja lisäämään jotain ruokia ruokavalioosi, esim: syö yksi peruna päivässä lisää, tai lisää mandariini päivässä ruokavalioosi – todella helppoa, vaivatonta ja yksinkertaista
  • Ravitsemuksesi laatu määrää pitkälle vireystilasi asteen, huono ravitsemus saattaa altistaa jopa masennukselle!
  • Muista nyrkkisääntö, esim. kun vaikka laihdutat, 80% ruokaa ja 20% liikuntaa; ei se, kuinka paljon ja miten liikut, vaan se, mitä ja miten syöt! Liikunta on ikään kuin mauste hyvän ruoan päällä ja auttaa solujen toiminnassa!
Tämä ohjelma tulee muuttamaan elämäsi suunnan kohti terveyttä!
Sopii diabeetikoille, erikoisruokavaliota käyttäville, ruoka-allergikoille, lapsille, vanhemmille, isovanhemmille – meille kaikille!

Odottavalle ja pienen lapsen äidille

Nutri-Flow -ravintotulkki® sopii odottavalle ja pienen lapsen äidille. Ravitsemus vaikuttaa suoraan äidin ja lapsen hyvinvointiin. Lapsi omaksuu perheen ruokailutottumukset, jotka on hyvä saada tasapainoisiksi ja säännöllisiksi. Nutri-Flow -ravintotulkki® auttaa löytämään sopivan ruokavalion.

Älä enää kiusaa itseäsi miettimällä turhaan, mikä ruoka on sinulle hyväksi ja mikä taas ei ole.

Mittaukset ja analysaattorit

Nutri-Flow Oy
Villiperäntie 5, 90410 Oulu, FINLAND
Puhelin: 0400-805572