Lihavuusongelma pahenee, mutta ravitsemusterapeutin palveluja on tarjolla vain vähän koko Suomessa - Nutri-flow tarjoaa avun ongelmaan

10/01/2022
THL:n karttasovelluksen mukaan lihasvuusongelma Suomessa pahenee seuraavan 10 vuoden aikana, mikäli asialle ei tehdä mitään. Tällä hetkellä Suomessa noin 70 prosenttia miehistä ja 60 prosenttia naisista on vähintään ylipainoisia. Aikuisista joka neljäs on lihava. Lihavuuden aiheuttamat sairaudet yleistyvät, mutta apua laihtumiseen ei ole riittävästi tarjolla. Kaksi miljoonaa suomalaista asuu kunnassa, jonka perusterveydenhuollossa ei ole ollenkaan ravitsemusterapeutin vakanssia.
Tasapainoisen ja yksilöidyn ravitsemuksen kautta Nutri-flow tarjoaa avun myös laihtumiseen. Palvelumme kertoo suoraan, mitä ravintoaineita saat ruoastasi liikaa ja mitä liian vähän sekä antaa suosituksen vähennettävistä ja lisättävistä ruoka-aineista. Näin voit saavuttaa sekä ihannepainosi että tasapainoisen ravitsemuksen. Tasapainoinen ravitsemus tukee vastustuskykyä ja immuunijärjestelmän toimintaa sekä auttaa ennaltaehkäisemään ja hoitamaan monia sairauksia.
Nutri-Flow Oy
Villiperäntie 5, 90410 Oulu, FINLAND
Puhelin: 0400-805572