Tutustu

Tutustu Nutri-Flow -ravintotulkkiin!

 

Tutustu Nutri-Flow -ravintotulkkiin esittelyvideomme välityksellä (laita äänet päälle kuullaksesi selostuksen):

Henkilötiedot

Henkilötietoihin syötetään henkilön terveystiedot ja ruokavaliorajoitukset. Näitä tietoja hyödynnetään henkilökohtaisen suosituksen muodostamisessa.

 

 

Ateriapäiväkirja (ruokapäiväkirja)

Ateriapäiväkirjan (ruokapäiväkirjan) syöttäminen on helppoa! Useimmin käytetyt elintarvikkeet löytyvät suoraan pudotusvalikosta.

Annoskokona voidaan käyttää kappale-, talous-, ja tilavuusmittoja.

Ohjelma käyttää Fineli-elintarviketietokantaa. Jos käyttämääsi elintarviketta ei löydy tästä tietokannasta, voit helposti syöttää oman elintarvikkeen tai reseptin ohjelmaan.

 

Elintarvikkeiden haku

Voit hakea elintarvikkeita ja reseptejä kätevällä haku- ja selaustyökalulla.

 

Omat reseptit

Jos hakemaasi reseptiä ei löydy, voitsyöttää helposti oman reseptin ohjelmaan. Voit käyttää lisäämiäsi reseptejä suoraan ateriapäiväkirjassa. Nutri-Flow ravintotulkki laskee myös reseptillesi ravintosisällön ja ravintotiheyden.

 

Ruokavalioanalyysi

Nutri-Flow ravintotulkki analysoi ruokavalion kokonaisuutena. Tämän vuoksi on tärkeää, että analyysin pohjana on vähintään kolme ateriapäivää tai suunnitelmapäivää.

Analyysitulos on selkeä ja helppolukuinen. Ohjeet ruokavalion parantamiseksi annetaan suoraan ruokina ja juomina. Ohjeistuksella saa ruokavaliota muutettua aina tasapainoisempaan suuntaan – Nutri-Flow ravintotulkki varmistaa tämän.

Ravintoaineet ja suositukset

Nutri-Flow ravintotulkki tarjoaa mahdollisuuden saada tietoa eri ravintoaineista ja ravitsemussuosituksista helposti. Kuvauksessa esitellään ravintoaine, ja sen ominaisuudet sekä kerrotaan liikasaannin ja puutoksen vaikutuksista terveyteen.

 

Tulostustoiminnot

Tulostustoiminnot mahdollistavat mm. analyysituloksien, ateriapäiväkirjojen, ravitsemussuositusten ja ravintoaineiden kuvauksien tulostamisen paperille ja tallentamisen PDF-tiedostoon.

Voit tulostaa myös tyhjän ateriapäiväkirjalomakkeen suoraan ravintotulkista matkalle mukaan.

Tyhjät lomakkeet ruokapäiväkirjan täyttöön löytyvät voit ladata täältä: