Ammattilaisille

Nutri-Flow -ravintotulkki osana ammattilaisten palvelua

Personal trainer

Oikealla ravitsemuksella päästään tuloksiin nopeammin. Voitte antaa asiakkaallenne Nutri-Flow -ravintotulkin käyttöön osana palvelupakettianne. Lue lisää ja pyydä tarjous!

Ravitsemuksen ammattilainen

Voit hyödyntää Nutri-Flow -ravintotulkkia osana palveluasi ja vähentää omaa työtaakkaasi. Nutri-Flow -ravintotulkki. Nutri-Flow ravintotulkin avulla voit antaa asiakkaillesi mahdollisuuden täyttää ruokapäiväkirjat kotona suoraan palveluun ja tiedot ovat käytettävissäsi saman tien. Voit valita asiakkaanne käyttöön annettavat toiminnallisuudet: pelkkä ateriapäiväkirja tai ateriapäiväkirja ja analyysitoiminnot. Lue lisää ja pyydä tarjous!

Ravitsemuksen opetuskäyttö

Nutri-Flow -ravintotulkkia käytetään mm. Oulun ammattikorkeakoulussa osana ravitsemusopetusta. Nutri-Flow -ravintotulkki tarjoaa laajan tietopaketin ravitsemuksesta sekä työkalut itseopiskeluun.

Terveydenhuollon ravitsemusneuvonta

Nutri-Flow ravintotulkin avulla koko nykyinen terveydenhuollon henkilöstö voi antaa ravintoneuvontaa ja palvelun helppokäyttöisyyden ansiosta eikä  palvelun käyttämiseen ei tarvita erityisasiantuntemusta.

Tutkimuskäyttöön

Nutri-Flow -ravintotulkki toimii kätevänä tiedonkeruualustana, jonka voi antaa tutkimuskohteelle suoraan käyttöön. Tarjoamme myös palvelua paperille kirjattujen ateriapäiväkirjojen syöttöön ja tutkimusaineiston käsittelyyn. Lue lisää ja pyydä tarjous!