Rekisteriseloste

Henkilötietolain ( 523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Nutri-Flow Oy
Y-tunnus 2619711-2

Nutri-Flow/Rekisteriasiat
Villiperäntie 5
90410 Oulu
puh.0400 805572
2. Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Eila Maunu
puh. 0400 805572
3. Rekisterin nimi

Nutri-Flow -asiakasrekisteri
4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Nutri-Flow Oy käsittelee henkilötietoja yleisesti asiakkuuden hoitoon liittyviin tarkoituksiin, maksunvalvontaan, vastatakseen kuluttajien lähettämiin tiedusteluihin ja palautteeseen, palvelun ja liiketoiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Nutri-Flow Oy käyttää henkilötietoja markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti.
5. Rekisterin tietosisältö

Henkilötiedot:
– etunimi
– sukunimi
– sukupuoli
– syntymäaika

Yhteystiedot:
– katuosoite
– postinumero
– kaupunki
– e-mail
– puhelinnumero

Terveydentilaan liittyvät tiedot:
– pituus
– paino
– vyötärönmitta
– painoon ja painonhallintaan liittyvät tiedot
– ruokavalioon liittyvät tiedot
– tietoa sairauksista (ravitsemukseen liittyvät)
– henkilökohtaiset merkinnät (ateriapäiväkirja, muut omat lisäykset)

Asiakkuuteen liittyvät tiedot:
– asiakkuuteen liittyvät tilaustiedot
– asiakastunniste
– asiakastilatiedot
– tarjonnanestotieto
– hintatieto
– maksutapatieto
6. Säännönmukaiset tietolähteet:

Henkilötiedot kerätään kuluttajilta joko asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä tai asiakassuhteen aikana taikka kuluttajien muun erillisen suostumuksen perusteella.
7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterinpitäjä ei säännönmukaisesti luovuta henkilötietoja kolmansille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen kolmansille tulee ajankohtaiseksi, asiakkaalta pyydetään asianmukainen suostumus etukäteen.


8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Nutri-Flow Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muin teknisin toimenpitein kuten salauksin, huomioiden kuitenkin toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset.